wensen

minimaal

De Pollepleats

  • 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
De Kat 20
8616 LB Westhem

tel: 0515 - 579 342
fax:084-8774881
e-mail: info@pollepleats.nl
internet: www.pollepleats.nl

capaciteit: 62 personen

Bezig de beschikbaarheid op te halen.....
De Pollepleats is een exclusieve groepsaccommodatie voor 15-60 pers. en een inspirerende meeting- en partylocatie voor 20-200 pers. De smaakvol ingerichte boerderij ligt direct aan het water, middenin het weidse Friese merengebied.

In alle privacy kunt u op de Pollepleats terecht voor een onvergetelijk familieweekend, vriendenuitje, verjaardagsfeest, bruiloft, vergadering, inspirerende leiderschapsdagen of teambuilding met uw collega's.

De geheel verbouwde boerderij is uniek ingericht, en beschikt over:
- 17 gastenkamers voor max. 60 personen (allen eigen sanitair)
- luxe boardroom voor vergaderingen tot 20 personen
- feestzaal voor maximaal 200 personen
- gezellige bar en zithoek met haard
- lichte serre voor diners
- professionele keuken
- ruim erf met groot terras
- fluistersloepen, roeiboten, zeilbootjes en kano´s
- vrijstaand appartement (suite) voor 2 personen

Duurzaamheid
De boerderij is voorzien van duurzame oplossingen zoals zonnepanelen, led verlichting, verwarming met houtpallets en de toiletten worden doorgespoeld met regenwater. De boerderij is bovendien geschikt om mindervalide gasten te ontvangen.

Verzorging
U kunt uw eigen catering meenemen, maar u kunt ook gebruikmaken van de cateringservice die de Pollepleats u biedt. De keuze is aan u!

Meeting faciliteiten
De boerderij beschikt over luxueuze vergaderzalen met veel daglicht en moderne audiovisuele middelen. Ons team zal uw bijeenkomst tot in de puntjes verzorgen. U huurt de boerderij geheel privé, dus absolute privacy is geboden.

Activiteiten
De Pollepleats is direct aan het water gelegen in Zuidwest Friesland. Met onze fluistersloepen vaart u zo naar levendige stadjes en dorpjes als Oudega, Heeg, Workum, Bolsward en Sneek. Rondom de Pollepleats zijn ook prachtige wandel- en fietsroutes te vinden.

Op verzoek organiseren we voor u een fierljep- of kaatsclinic, een watersport activiteit als suppen of flyboarden of een interessante workshop op gebied van koken of schilderen.

Voor kinderen

Op de boerderij is genoeg ruimte voor de kinderen; je kunt er skelter rijden, voetballen, badmintonnen, zeilen in een optimist, slootje springen, boerengolf spelen, zwemmen in de zomer, schaatsen in de winter en binnen kun je tafelvoetballen, darten of tafeltennissen.

De omgeving
In de omgeving zijn genoeg leuke dingen te doen; shoppen in Sneek, Planetarium in Franeker bezoeken, skûtsjesilen, kaatsen of fierljeppen kijken, excursie naar houtzaagmolen de Rat, mummies kijken in Wiuwerd....