wensen

minimaal

De Turfhoeke

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
It Goarrefean 101
8401 NL Gorredijk

tel: 0513-464540
fax:
e-mail: info@deturfhoeke.nl
internet: www.deturfhoeke.nl
facebook: https://www.facebook.com/DeTurfhoeke

capaciteit: 20 personen

Bezig de beschikbaarheid op te halen.....
Groepsaccommodatie Friesland


U verblijft tussen weiland en water in een gerestaureerde, authentieke, ruim 100 jaar oude boerderij. De Turfhoeke is luxe en comfortabel ingericht, met topproducten uit Friesland. Een heerlijke plek om tijd door te brengen met uw dierbaren; om samen tot rust te komen, nieuwe energie op te doen, en weer eens écht tijd voor elkaar te hebben.De landelijk gelegen en rookvrije accommodatie is geschikt voor 16 tot 20 personen.
De accommodatie heeft naast een sfeervolle woonkamer 8 slaapkamers, allen met eigen badkamer.

Luxe accommodatie in Pilat & Pilat-stijl

De inrichting van de groepsaccommodatie is volledig verzorgd door de Friese vormgever en meubelontwerper Gjalt Pilat (Pilat & Pilat). Zijn ambachtelijke ontwerpen, omschreven als kwalitatief goed, origineel en eigenzinnig, brengen een pure eenvoud en tijdloze rust in het interieur. De schilderijen en de beelden in de accommodatie zijn van kunstenares Gea Wemer en haar man Koos Fransen.

Gezellig samen zijn, 16 tot 20 personen

Het is heerlijk om met elkaar tijd in en rond De Turfhoeke door te brengen. Ruimte om samen te zijn, maar ook om je even terug te trekken in de privacy van je eigen slaapkamer. Samen koken, samen eten, ’s avonds urenlang bijpraten bij de buitenhaard. Een lange wandeling of fietstocht maken door de afwisselende omgeving. Of maak een programma met de leuke activiteiten die wij kunnen bieden. Geen zin om boodschappen te doen en/of te koken, bekijk dan onze verzorgingsmogelijkheden.