wensen

minimaal

Pean - De Jister

  • 1
  • 2
  • 3
  • 3
  • 4
Pean 1
8494 NB Nes-Akkrum

tel: 0566-631392
fax:
e-mail: info@pean.nl
internet: http://www.pean-groepsaccommodatie.nl/nl/gebouwen/jister
facebook: http://www.facebook.com/ZeilschoolPean

capaciteit: 77 personen

Bezig de beschikbaarheid op te halen.....
De verblijfsruimte is uit te breiden met een aparte ruimte, de kleine zaal (50 personen). Deze is bij de zaal te betrekken door openen van een afsluitbare schuifwand. De professionele keuken is via bar en verblijfsruimte toegankelijk. Er is een muziekinstallatie (aangesloten op computer) aanwezig. Eigen muziek via USB of playlist mogelijk. Buiten heeft u de beschikking over een groot grasveld met volleybalnet, een sportveld en terrassen met tuinmeubilair.

Slaapvertrek het Bûthús
Het bijbehorende slaapgedeelte bevindt zich in een ander gebouw, het Bûthús. Er zijn 8 slaapkamers met in totaal 61 bedden. Deze zijn alle voorzien van stapelbedden. Het sanitair bevindt zich op de begane grond (voor heren en dames gescheiden). Alle bedden zijn voorzien van een hoeslaken om het matras en een kussen met kussensloop. Een dekbedset is te huur; anders zelf slaapzak meenemen. Is uw groep groter dan 61 personen, dan kunt u het slaapchalet bijhuren (4 slaapkamers met elk 4 bedden). Het is ook mogelijk een paar eigen tenten of caravans op het terrein bij te plaatsen.

Professionele keuken
De grote keuken is praktisch en zeer compleet ingericht met o.a.:

grote koelkast & grote vrieskast
8-pits gasfornuis
2 heteluchtovens
kantelbare braadslede
KitchenAid keukenmachine
magnetron
professionele afwasmachine
2 prof. koffiezetapparaten & waterkokers
broodrooster, etc.

Verder alle benodigd keukengerei om met maximaal 120 personen te eten. Keukenlinnen, schoonmaakmiddelen en toiletpapier zijn eveneens aanwezig.