wensen

minimaal


Geschikte groepsaccommodaties in Friesland voor mensen met functiebeperking

 
Geschikte groepsaccomodaties in Friesland voor mensen met funciebeperking
 
Als je leeft met een functiebeperking, bijvoorbeeld doordat je in een rolstoel zit, heb je te maken met een hoop functionele ongemakken. Ieder gebouw met een drempel of traptreden kan een uitdaging zijn en dat is lang niet altijd makkelijk op te lossen. Zo goed en zo kwaad als het gaat leer je daar mee te leven, maar leuk is het niet altijd. Als je dan een weekendje weggaat met familie is het bovendien nog wel eens lastig om een geschikte accommodatie te vinden. Want tijdens een weekendje weg is je druk maken om drempels, geschikte sanitaire voorzieningen en andere ongemakken wel het laatste wat je wilt.

Zorg / Wellness

Bij de Samenwerkende Groepsaccommodaties Friesland (SGAF) hebben we daar rekening mee gehouden op onze website door de accommodaties die geschikt zijn voor mensen met een functiebeperking apart te groeperen. Zo wordt het uitzoeken van een geschikte accommodatie een stuk makkelijker!

Onder het kopje ‘Zorg/Wellness’ zijn zes accommodaties te vinden die geschikt zijn voor groepen met mensen met een beperking. Voor details verwijzen wij u graag naar de websites van desbetreffende accommodaties.

Websites

De Zonneroos in Munnekeburen, De Markestee in Blesdijke, De Vrije Vogel – De Binnenplaats in Elsloo, De Vrije Vogel – Hof van Elsloo (ook in Elsloo), De Turfhoeke in Gorredijk en De Schaopedobbe in Elsloo zijn geschikt voor mensen met een beperking.

Per accommodatie is het verschillend hoeveel kamers/sanitaire voorzieningen er precies beschikbaar zijn voor mensen met een beperking. Kijk daarvoor op de websites of neem contact op met de eigenaren van de accommodaties. Zij staan u graag te woord!

Heb je een keuze kunnen maken? Welkom in één van onze groepsaccommodaties! Wij hopen dat jullie een hele fijne tijd zullen beleven in onze accommodaties!
17 januari 2017

Reacties (0)

Plaats een reactie:

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn met een * aangegeven.