De Markestee

De Markestee

Blesdijke, Bekijk op kaart
30 13 13

Markestee: rust, ruimte en comfort

BLESDIJKE – De Markestee is een luxe groepsaccommodatie gelegen op de grens van Friesland en Overijssel vlakbij het prachtige natuurgebied De Weerribben. De compleet verbouwde rietgedekte boerderij ligt op een zeer mooi terrein met oude bomen, vijvers, terrassen, een speelterrein en een eigen verwarmd buitenzwembad.

Deze accommodatie is geschikt voor zowel kleine als grotere groepen (maximaal 30 personen). Er zijn 13 slaapkamers met eigen sanitair, waarvan 9 met een eigen badkamer. Ook mensen die extra zorg nodig hebben kunnen hier terecht. Zo is het goed toegankelijk voor minder validen en er is een ruimte aangepaste badkamer.

Gasten zijn lovend over de zeer complete professionele keuken, de gezellige huiskamer met verschillende zithoekjes, de bar en de prachtige tuin. De omgeving leent zich prima voor mooie fietstochten, prachtige wandelingen en vaartochten door de Weerribben. De Markestee is ideaal voor familie- of vriendenreünies, maar ook zeer geschikt voor groepen uit de zorg die in een ongedwongen sfeer willen genieten van ruimte, rust en comfort.

Faciliteiten

Eigen bar met tap

Eetzaal

Poolbiljart

Sjoelbakken

Wifi aanwezig

Zwembad

Grote tuin met lounge mogelijkheden

Schotelantenne

Galerij

Beschikbaarheid

Wijzig aankomstdatum
Selecteer een aankomstdatum
Wijzig vertrekdatum
Selecteer een uitcheckdatum

Contactformulier

Heeft u een vraag omtrent deze accommodatie? Gebruik onderstaand formulier om contact op te nemen!

Contactformulier accommodaties
Terug naar overzicht